Letnje venčanje: trendi fizure

Svaka mlada želi da na svom venčanju zablista, a frizura je jedan od detalja koji će upotpuniti stajling, pa joj treba posvetiti posebnu pažnju. Uz dobru negu potrebno je i odabrati pravu frizuru. U koje god doba godine da se odvija venčanje, svaka mlada ima potrebu da se oseti kao princeza. Daćemo Vam nekoliko predloga frizura za letnje venčanje koje su ove godine u trendu.

Leto sa sobom donosi lepo vreme, sunce, cveće, polet, pa tako letnja venčanja imaju niz prednosti. Letnje venčanje pruža mogućnost velikog izbora lokacija za venčanje na otvorenom. Sve nekako odiše nekim posebnim entuzijazmom. Međutim, treba obratiti pažnju na izbor šminke, frizure, venčanice, jer letnje venčanje pored mnogo prednosti ima i neke svoje loše strane.

Letnji period karakterišu pljuskovi, vlaga ili prevelike vrućine, pa teške frizure treba izbegavati u širokom luku. Frizure za letnje venčanje slobodno neka budu opuštenije, lokne neuredne, a tu su i pletenice kao sjajna opcija. Od ukrasa možete staviti prirodno cveće u kosu.

2015_wedding_hair_up_dos

Punđa za elegantne mlade

Na prvom mestu punđe, jer one su oduvek označavale eleganciju i prefinjenost. Mogućnosti je dosta, bilo da se opredelite za visoku zaglađenu punđu, bilo za malo opušteniju nisku punđu. Ove godine opet su se na tron vratile niske punđe sa cvetom kao simbol ženstvenosti. Ukoliko imate šiške, možete ih ili podići ili pustiti, svejedno je, jer je ovakva frizura svakako elegantna.

Bridal-Updo-hairstyles-2015-Summer

Boho frizura

Frizura za letnje venčanje u boho stilu je, takođe, u trendu ovoga leta. Ono što izraz boho u svetu mode označava jeste stil koji nije ograničen pravilima. Za frizuru u boho stilu nije potrebno mnogo vremena, a bićete moderni i šik.

Pletenica u obliku krune

Ovakva frizura spoj je tradicionalnog i modernog. I ovog leta u trendu je pletenica kao kruna na glavi. Krune kao detalj vezujemo za kraljevske svečanosti, ali ih današnje mlade sve češće koriste kao detalj na frizurama za venčanje. Budući da kraljevsko znači otmeno, frizure od pletenice koja obrazuje krunu unose dašak otmenosti u Vaš stil. Umesto prave krune možete koristiti pletenicu koja se prostire iznad čela i poprima izgled krune. Pletenicu možete ukrasiti svetlucavim šnalicama ili cvećem.

Duga, puštena kosa

Duga, puštena kosa uvek je u trendu. Vi odlučite da li će ona biti prava, sa blagim talasima ili pomalo neurednim loknama. Da biste istakle svoju ženstvenost kao detalje možete koristiti predivno letnje cveće ili dijademe.

wedding-hairstyles-and-bridal-hair-accessories-for-summer-2014

Leto, odnosno, letnje venčanje dopušta više eksperimentisanja kada je o frizurama reč.

Na sajtu Supervenčanje pogledajte spisak salona lepote:

http://www.supervencanje.com/kategorije/saloni-lepote/

Budite kreativne i zasenite sve prisutne svojom frizurom!

Ознаке: , , , ,

7. јула 2015. Frizura