Najlepše frizure za venčanje

Venčanje je dan kad svi žele da sve bude na svom mestu i da izgledaju posebno. Žene su u većini slučajeva te koje obraćaju pažnju na detalje. Venčanica, cipele, modni detalji su tu, sada ostaje još da se odlučite za Vašu najlepšu frizuru za venčanje. Ukoliko se i Vi ove godine venčavate daćemo Vam neke predloge frizura za venčanje.

Savet je da Vašoj kosi pružate adekvatan tretman i negu. Pored toga stručnjaci savetuju da kosu operete dan ili veče pre venčanja, kako bi Vam frizura bila postojana. I još jedan bitan detalj je da možete izvršiti generalnu probu Vaše frizure, kako biste bili sigurni da je ta frizura najlepša za Vas.

Kada su venčanja u pitanju, svake godine je nešto novo u trendu, posebno kada je reč o frizurama. I ove godine pletenice zauzimaju posebno mesto među frizurama. Takođe, prirodno cveće zamenilo je rajfove i tijare. Birajte frizuru u skladu sa vašom prirodom, odnosno, duhom, pa bilo da je to u pitanju pletenica, punđa ili puštena kosa.

Dobro stilizovana frizura dodatno će istaći Vaše crte lica i šminku. Frizuru za venčanje prilagodite kako haljini, tako i tipu Vaše kose.

Elegantna punđa

Punđe su oduvek odisale elegancijom. Mogućnost izbora je velika, od visoko podignute glatke punđe, preko pomalo raščupane sa „slučajno“ ispalim pramenčićima, pa do niske punđe sa cvetom. Ukoliko imate šiške možete ih ili podići ili ih pustiti, svejedno izgledaćete prefinjeno uz ovakvu frizuru. Takođe, niska punđa ponovo je u modi, kao simbol ženstvenosti. Kao inspiracija mogu Vam poslužiti frizure koje su ponele poznate dame na crvenom tepihu. Tako je Šarliz Teron inspirisana dvadesetim godinama iznela jednu zanimljivu frizuru, koju je upotpunila neurednim talasima.

bride-hairstyle

Moderna pletenica

Frizura sa pletenicom uvek ima posebnu draž, bilo da je samo detalj ili je cela kosa u pletenici. Ukoliko želite podignutu kosu sa pletenicom, možete je ukrasiti venčićem od cveća. Ispletite dve pletenice od početnih pramenova kose s obe strane i spojite ih pozadi. Ili ako želite da Vam cela frizura bude u pletenici onda možete napraviti više njih i spojiti u jednu.

Wedding-Hairstyles-for-Long-Hair-Ideas-2014-2015

Boho stil

Proleće i lepo vreme podržavaju tzv. boho stil. Izraz boho, odnosno, bohemian, koristio se za životni stil pisaca, glumaca i drugih umetnika. U modi on označava stil koji nije ograničen pravilima.

Mlade vole ovaj trend, pa se često odlučuju za boho frizure za venčanje. Ne zahteva previše priprema ni truda, a daje Vam moderan i šik izgled.

Puštena kosa

Ukoliko ste, pak, ljubitelj puštene kose, frizure za venčanje sa puštenom kosom, takođe, mogu izgledati savršeno. Na vama je da odlučite da li će Vaša kosa biti prava, sa blagim talasima ili nestašnim kovrdžama. Kao detalj, koji će upotpuniti Vaš izgled možete koristiti cvet.

bridal-hairstyles-trends-2015-weddings

Kratka kosa

Bez obzira na to i ako imate kratku kosu, dosta je frizura za venčanje koje su baš sa kratkom kosom. Ono što je bitno za mlade koje imaju kratku kosu jeste da istaknu sve dobre strane svoga lica, i da obrate pažnju na boju kose. Tako imamo moderne bob frizure, zaglađene ili sa glamuroznim loknama. Da ne biste izgledali prestrogo isprobajte pramenove.

Na sajtu Supervenčanje možete pogledati spisak salona lepote:

http://www.supervencanje.com/kategorije/saloni-lepote/

Odaberite najlepšu frizuru za venčanje i neka čarolija počne!

Ознаке: , ,

7. маја 2015. Frizura