Cipele u skladu sa venčanicom

Ono što na Vašem venčanju mora biti odabrano sa ukusom jesu cipele. Veoma je bitno da obuća koju odaberete prvenstveno bude kvalitetna i udobna, budući da ćete veći deo dana provesti u njima. Pored udobnosti, naravno, svaka mlada želi da cipele budu i lepe. Posvetite dovoljno vremena potrazi za cipelama u kojima ćete se osećati kao princeza. Neka cipele daju poseban pečat Vašem izgledu.

Mi Vam predstavljamo neke modele cipela koje su sada u trendu, a koje će se odlično slagati uz Vašu venčanicu.

wedding-shoes

Kratka venčanica i cipele

Kratke venčanice su u modi, a ukoliko ste vitke linije, ovakva venčanica je idealan izbor za Vas. Već sama kratka venčanica učiniće vas posebnom, a odgovarajuće cipele samo će još pojačati efekat. Cipele ne moraju nužno biti bele boje. Izaberite ružičaste, plave ili crvene cipele i unesite vedrinu u svoj izgled. Boja cipela može biti u skladu sa nakitom ili ukrasima u kosi. Zlatna boja cipela uz zlatan nakit doprineće tome da niko ne skine pogled sa Vas. I obavezno nosite visoke potpetice, one će istaći Vaše lepo izvajane noge i učiniti da noge izgledaju duže i zategnutije.

wedding-shoes-wedding-shoes-pinterest

wedding bee

Duge venčanice

Ukoliko, ipak, poštujete tradicionalno nošenje duge venčanice onda cipele neka budu bele ili bež boje. Uz visoke potpetice i dugu belu haljinu izgledaćete kao Princeza. Ako pravite letnje venčanje idealan izbor su cipele sa otvorenim prstima ili sandale sa visokim potpeticama.

Ravne cipele

Ukoliko se ne osećate prijatno u visokim potpeticama, nije nužno i da ih nosite kako biste izgledale savršeno. Uz male potpetice ili ravne cipelice, takođe, možete izgledati jedinstveno. Ili ako želite možete obuti visoke potpetice samo za slikanje, a nakon toga obuti ravne cipele.

2015-autumn-font-b-winter-b-font-fashion-Harajuku-retro-women-font-b-white-b-font

Bilo da se opredelite za ravne cipele ili cipele sa potpeticom, bitno je da se osećate prijatno i uživate.

Posetite sajt Supervenčanje i pronađite sve što Vam je potrebno:

http://www.supervencanje.com/

Budite posebne uz savršene cipele za venčanje!

Ознаке: , , , ,

7. августа 2015. Modni stilovi