Daleke destinacije za venčanje iz snova

Danas je sve popularnije da se mladenci venčaju na nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji. Taj dan je Vaš i zaslužujete da ga provedete na lokaciji o kojoj ste oduvek maštali. Otprilike četvrtina mladenaca odlučuje se za svetsku destinaciju za venčanje. Ukoliko Vam novčana situacija dozvoljava posetite neku egzotičnu plažu.

Moderna venčanja

Ideja da svoje zavete razmenite na nekoj udaljenoj destinaciji postaje sve više u trendu. Sasvim je sigurno da ćete i Vi i Vaši gosti ovakvo venčanje pamtiti čitav život. Ovakva venčanja često su i jeftinija od venčanja u velikom gradu.

Daćemo Vam predloge nekoliko destinacija za venčanje.

Mauricijus

Sheraton-Sanya-Resort-Wedding-on-Beach__00

Venčanje može trajati i nekoliko dana, tačnije agencije nude smeštaj mladencima i gostima na nekoliko damna. Ukoliko želite luksuzno odmaralište i uživanje na prelepim plažama, Mauricijus je idealno mesto za venčanje. Hoteli ovde pružaju posebne povoljnosti: mlada dobija popust čak 90% na smeštaj, kao i druge pogodnosti poput upgrade sobe…

Planine i dvorci kao destinacija za venčanje

Kada se pomene daleka destinacija za venčanje većina pomisli na egzotične plaže. Međutim, postoje i druge destinacije za venčanje koje su idealne kao i morske plaže. Predivni dvorci Irske ili neka planina sa savršenim pejzažem idealni su kao destinacija za bajkovito venčanje.

wedding-ceremony-mountains

Mnoge žene u detinjstvu maštale su o venčanju kao u bajci. Vi u ulozi princeze čekate u prelepom dvorcu svoga princa da Vas zaprosi. Irska je zemlja legendi, prirodnih lepota i dvoraca koje godina plene svojom lepotom. Dvorac Ashford Castle iz srednjega veka luksuzno je zdanje koje je pretvoreno u hotel vrhunskog kvaliteta. Dvorac poseduje pripitomljenu sovu koja je obučena da donese prsten zakačen oko vrata. Garantujemo uzbudljivo venčanje i nezaboravan boravak. Mnogi poznati poput Breda Pita, Džona Lenona, princa Edvarda, boravili su ovde.

Fullscreen-capture-14122010-1227091

Dvorac Blenheim Palace u Velikoj Britaniji, poznat po tome što je tu rođen Vinston Čerčil, danas je sve popularniji kao mesto za venčanje. Tu su snimljene mnoge scene iz filmova poput Harija Pootera, filma o Indijani Džonsu, pa je zato ova lokacija veoma tražena za venčanje.

Venčanje i medeni mesec

Destinacija za Vaše venčanje može biti ujedno i mesto za Vaš medeni mesec. Poštedite sebe dodatnih razmišljanja o tome gde ćete otputovati na prvo bračno putovanje. Ukoliko je to idealno mesto za venčanje, zašto ne biste tu i ostali za medeni mesec.

Spisak turističkih agencija pogledajte na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/turisticke-agencije/

Odaberite destinaciju za venčanje i uživajte!