Dan venčanja se bliži – Izrada pozivnica za venčanje

Nezaobilazan deo pripreme za svako venčanje predstavlja naručivanje pozivnica za venčanje.

Pozivnica ima raznih – od različitih vrsta papira, raznih formata, maštovitih, originalnih po vašoj zamisli ili klasičnih.

Cene izrade pozivnica za venčanje kreću se od 15 pa do 50 i više dinara a sve to zavisi od kvaliteta papira ali i roka isporuke i mnogo čega još.

Pozivnica za venčanje - izrada

 

Izradom pozivnica za venčanje bave se pretežno male štamparije ali i fotografske radnje a često se izrada pozivnica nalazi kao usluga uključena u organizaciju venčanja.

Ako spadate u kategoriju ljudi koja sve voli da isprati do najsitnijih detalja, preporuka je da sami kontaktirate grafičku firmu i dogovorite sve detalje oko izrade pozivnica. Moguće je da ćete dobiti povoljniju ponudu.

Isto tako ako imate dovoljno vremena i želite da izrazite svoju kreativnost, možete samostalno dizajnirati pozivnice za venčanje. Budite originalni, romantični ili pak duhoviti.

Za one koji žele da sve bude organizovano od strane drugih, za izradu pozivnica pobrinuće se agencija za organizaciju venčanja.

U poslednje vreme među mladencima je sve popularnija izrada sajta za venčanje putem koga zvanice mogu da prate kako teku pripreme za venčanje ali pronađu i sve bitne detalje počevši od mesta venčanja (google mapa – korisna za goste koji dolaze iz drugih gradova) vremena okupljanja svatova i budu u toku sa svim eventualnim izmenama koje mogu nastati. Na sajtu za venčanje gosti mogu nakon venčanja pogledati fotografije i snimke koje nisu imali prilike da vide.