Dizajnirane torte za venčanje

Opštepoznato je da nijedno slavlje ne može da prođe bez torti i kolača, pa tako za venčanje torta je neizostavan detalj. Bilo da pravite veliko venčanje ili je ono intimnije, za najuže članove porodice i najbliže prijatelje, bez mladenačke torte venčanje jednostavno nije potpuno. Tortu pored estetike, mora pratiti i dobar ukus.

Art-gallery-ontario-ago-wedding-toronto

Kada je reč o tortama za venčanje, postoji mnogo inspirativnih ideja. Tako čuvena Nedelja mode može poslužiti ne samo kao inspiracija za venčanice nego i kao inspiracija za predivne mladenačke torte, koje će oduševiti sve prisutne.

Poznatom dizajneru mladenačkih torti, Loriju Hatčinsonu, kao izvor inspiracije poslužili su modeli poznatih modnih kuća Dior, Chanel, Valentino i druge. Ovako dizajnirane torte za venčanje prava su mala umetnička dela koja oduzimaju dah. Verujemo da bi svako želeo da se baš jedna ovakva torta nađe na njegovom mladenačkom stolu.

Ukoliko ste ljubitelj jarkih i veselih boja, inspiraciju možete pronaći u modnim kućama Dolce & Gabbana i Chanel.

Ako pak, volite malo više pastelne boje, onda inspiraciju potražite u modnoj kući Valentino.

Modne kuće Dior i Marchesa mogu biti odličan izbor. Torte inspirisane ovim modnim kućama jedinstvene su i kao takve savršene.

Pogledajte neke od fotografija predivno dizajniranih torti.

Dolce_e_gabbana_weddingcake-654x490

chrome_hearts_BeautifulblackandwhiteweddingcakeChanelCutestCakes_1701

wedding-cakes-nikki-kirk-photography-wedding-photographer-cotswolds-wedding-photographer-curtis-and-co-cakes-plain-cakes-floral-cascade-lilyfee-floral-designs

Na sajtu Supervenčanje možete pogledati spisak poslastičarnica:

http://www.supervencanje.com/kategorije/torte/

Uživajte u velikom danu uz odličan izgled i ukus Vaše torte!

Ознаке: , , ,

16. јула 2015. Torte za venčanje