Ideje za dekoraciju savršenog jesenjeg venčanja

Jesen je godišnje doba sa širokim spektrom toplih boja – od tople žute i narandžaste do crvene i braon. Opalo lišće u svim nijansama, nestašni kesten koji nam remeti ravotežu, čarobne bundeve mame poglede i oduzimaju dah. Jesen je i doba grožđa i vina, doba zrelosti. Ukoliko volite jesen i odlučili ste se za jesenje venčanje, ovi detalji mogu biti savršeni za dekoraciju. Sve je u bojama i teksturi…

Opalo lišće može biti savršeno za Vaše jesenje venčanje. U ovom periodu lišće možete pronaći u parkovima, u bašti… Od njega možete napraviti savršene aranžmane na stolu ili pospite put do oltara umesto laticama ruža listovima u raznim nijansama. Opali list može biti i dekoracija na Vašim pozivnicama za venčanje.  Možete i uštedeti, a biti kreativni.

Stylish-Tall-orange-flowers-Wedding-Centerpiece

Stoljnaci su jako bitan element dekoracije. A ove godine je u trendu ukrašavanje sa dva stoljnaka. Stoljnaci mogu biti od svile, lana, somota. Možete kao podlogu, tj.veliki stoljnak staviti od somota, a preko njega stoljnak od svile.

Ali ništa bez živopisnih salveta. Salvete neutralnih boja najbolje će se uklopiti u celokupnu jesenju dekoraciju. Njih možete vezati grančicama od hmelja ili prstenovima u bojama jeseni. Na salvete možete staviti jabuke, koje će jasno ukazivati na to da je tema Vašeg venčanja jesen.

Budući da je  jesen doba berbe grožđa na stolovima se mogu naći činije ispunjene grožđem.

Zlatni i srebrni pribor na stolovima daće kraljevski izgled Vašem venčanju. U modi su i ove godine metalni ukrasi od srebra, zlata, pa do bakra i bronze.

bright-color

Ukoliko vremenske prilike ne dozvole da se Vaše venčanje održi na otvorenom, možete unutrašnjost sale tako ukrasiti da u potpunosti dočarava jesen. Listopadno drveće u saksijama u jesenjim bojama može na savršen način uneti duh jeseni u vaš ambijent.

Moderni i šik lusteri doneće eleganciju u prostor. Dobar izbor su lusteri sa kristalima ili u vintage stilu ispunjeni svećama.

Romantičnom događaju kao što je venčanje sveće daju specijalan izgled. Dekoraciju svećama možete oplemeniti i kristalima, biserima, vrpcama, jedinstvenim držačima za sveće…

Knjige, kavezi za ptice, šišarke, sve to može poslužiti za dekoraciju prostora iz snova.

11709783_1589190777999702_6849797227508648021_n

I kao što smo rekli rasveta umnogome može doprineti izgledu Vašeg venčanja. Led svetiljke  mogu osvetliti sve delove prostorije. Ceremonija može da se započne u bojama sunca, pa kako odmiče vreme da se smenjuju nijanse od roze do boje zalaska sunca. A sve to zaokružite tamnim nijansama sa zvezdama, što će plesni podijum pretvoriti u bajku.

Dali smo Vam nekoliko ideja kako da ukrasite Vaše jesenje venčanje i nadamo se da ćete ih iskoristiti.

Na sajtu Super venčanje pogledajte spisak mesta za dekoraciju:

http://supervencanje.com/kategorije/dekoracija-i-oprema/

Uživajte u bojama jeseni!