Kako treba da izgleda sala za svadbe?

Odlučili ste izgovoriti sudbonosno Da, sada ostaje posao oko organizacije svadbe. Sala za svadbu je među prvim stvarima koje treba pronaći. Izbor sala za svadbe koje savršeno izgledaju je veliki, a Vama treba samo jedna. Traženje sale za svadbu koja izgleda baš onako kako Vi želite nije nimalo lak zadatak i zahteva mnogo vremena. Pre nego što krenete u potragu, razmislite kako za Vas treba da izgleda sala za svadbu, kakvog stila je Vaše venčanje.

Za venčanje biće Vam potrebno da odaberete dve lokacije. Jednu gde će se obaviti sam čin venčanja, a druga lokacija je sama sala za svadbu, gde ćete sa svojim najdražim proslaviti Vaš dan.

Daćemo Vam neke savete kako da pronađete salu za svadbu po Vašoj meri.

11000660_1556658104586303_3617274818274682516_n

Internet pretraga

Pre nego što krenete u obilazak sala za svadbu, potražite na internetu sale za svadbe. Ukoliko želite romantičnu svadbu, birajte takvu i salu. Ukoliko želite jednostavno venčanje, nikako nemojte izabrati kristalnu dvoranu, jer ona ni uz kakvu dekoraciju ne može izgledati neformalno.

Broj gostiju

Veličinu sale odredite prema broju zvanica. Ukoliko želite veće venčanje birajte prostrane sale, ali ako je broj Vaših gostiju 100-200 nemojte izabrati salu za 500 zvanica. Bitno je da veličina sale za svadbu bude tolika da svi gosti mogu udobno da se smeste, a i da ima dovoljno prostora za igru. Sigurno je da želite da svi gosti budu zadovoljni i lepo se provedu na Vašoj svadbi. Takođe, vodite računa o tome da Vaša sala za svadbu ne bude pregrađena, pa da pojedini gosti imaju utisak da su se našli na pogrešnom mestu.

Podijum za ples

Neka podijum za igru sale za svadbu bude dovoljno prostran, tako da možete slobodno izvesti prvi ples  i zajedno sa vašim dragima proslaviti Vaše venčanje. Budući da, verovatno, želite da svi budu opušteni i veseli napravite prostora, tako da oni ne moraju razmišljati da li će se međusobno sudarati ili udarati one koji sede.

Dekoracija

Možete izabrati ili kristalnu dvoranu ili nešto svedeniji prostor, u zavisnosti od toga kakvu svadbu želite, romantičnu, jednostavnu ili prepunu glamura i elegancije. Naš savet je da uzmete jednostavniju salu za svadbu, jer uz pravu dekoraciju izgledaće savršeno. Veliki je izbor izvrsnih sala za svadbe koje nude restorani i hoteli. Nekada će restoran ponuditi njihovu dekoraciju, na Vama je da odlučite. Kad je reč o dekoraciji sve više se mladenci odlučuju za pozadinu u vidu romantičnih slova, ruža ili drugih zanimljivih detalja, koja se nalazi iza mladenačkog stola.

Kad je u pitanju izgled sale za venčanje bitan je i raspored i oblik stolova. Stolovi mogu biti spojeni kockasti, pravougaoni ili okrugli i razdvojeni.

7734246618_6f81eef0fb_z

Osvetljenje

Osvetljenje značajno utiče na izgled sale za svadbu. Danas su moderne sijalice na kablu. Možete ih postaviti tako da liče na kišu ili u vidu talasa koji vise sa tavanica. Još jedan trend jesu chandellier lusteri. Oni će obogatiti Vaš prostor i dati mu izvesnu dozu glamura.

Na sajtu Supervenčanje možete videti spisak hotela i restorana u Srbiji koji nude prelepe sale za svadbu:

http://www.supervencanje.com/kategorije/restorani/

Uživajte u prelepom ambijentu Vaše sale za svadbu!

Ознаке: , , ,

10. маја 2015. Dekoracija svadbe