Koja su muška odela za venčanje u trendu?

Kada spomenemo venčanje, većina pomisli najpre na mladu i njenu venčanicu. Međutim, muška odela za venčanje zaslužuju podjednaku pažnju. Odabir muških odela za venčanje nije lak, jer većina muškaraca je ovakvo odelo nosila jednom ili dvaput u životu. Kruta forma sakoa je za njih čudna i nesvakidašnja. Ukoliko želite da izgledate eleganto, otmeno, ali i urbano evo nekoliko saveta.

Moderna muška odela za venčanje

Danas postoji veliki izbor muških odela za venčanje. Zaboravite na zastarele modele i krojeve koji ne odgovaraju Vašoj figuri. Danas su u trendu odela koja prate mušku figuru. Na pravi način odaberite model koji će istaći sve Vaše adute. Slim odela će učiniti da izgledate trendi i elegantno.

Sakoi

Kad je sako kao deo muškog odela za venčanje u pitanju nemojte birati stare, klasične, široke krojeve. Moderni su strukirani sakoi. Kad je o kopčanju reč odlučite koliko dugmadi želite. Ukoliko ste ljubitelj retro stila odaberite sako sa jednim dugmetom. Sako sa kojim nema pogreške jeste sako sa dva dugmeta. Međutim, poslednjih godina sve više su popularni sakoi sa tri dugmeta, samo nemojte nikad sva tri dugmeta zakopčavati. Pored jednorednih, postoje i dvoredna zakopčavanja, koja su sada u trendu.

Što se tiče pantalona bitno je da dužina bude odgovarajuća. Na pantalonama bi trebalo da postoji mali nabor koji ide preko cipela.

Naravno, modele pantalona i sakoa prilagodite Vašoj građi. Bitno je da se na Vaš dan osećate opušteno.

wedding-suits-for-men-elegant-600x600

Boja muškog odela za venčanje

Kad je u pitanju boja muškog odela za venčanje, elegantna crna je uvek u trendu. Pored crne veliki je broj modela antracit sive,sive i za malo odvažnije, bele boje. Međutim, danas je velika sloboda dopuštena kad su boje u pitanju, pa je u trendu i muško odelo za venčanje plave, smaragdno zelene, teget boje, kao i muško odelo koje ima zanimljive kombinacije boja na reveru.

Kao inspiracija za muško odelo za venčanje slobodno nek Vam posluže  odela poznatih ličnosti. Pa tako za sofisticirani stil možete izabrati crni smoking poput onog koji je nosio Šon Koneri. Ako želite da odišete elegancijom kao primer Vam može poslužiti bordo odelo koje je nosio Rajan Gosling. Glamurozan stil odlikuje belo odelo koje je namenjeno za specijalne prilike kakvo je venčanje.

Danas moda ne diktira krute forme i krojeve, pa imate mogućnost da budete u trendu, ali i da se osećate prijatno u Vašem odelu za venčanje.

royalmohair

Kravata ili mašna?

Većina muškaraca se, ipak, opredeljuje za kravatu. Najčešće kravatu usklađuju sa mladinim buketom cveća ili nekim modnim detaljom. Kad su muška odela za venčanje u pitanju, neretko se dešava da se odelo ne razlikuje od odela pojedinih gostiju. Pa kako biste se izdvojili iz mase i bili u trendu, možda je dobro odabrati leptir mašnu, koja će dodatno istaći Vaše odelo.

Ono što će upotpuniti odevnu kombinaciju jesu modni detalji. Da muško odelo za venčanje izgledalo savršeno, bitno je uz njega naći odgovarajuće cipele. Crne ili braon kožne cipele su dobar izbor, a i moderne. U trendu su cipele sa blagim špicom. Kao modne detalje možete još i sat i naočare staviti.

Danas su moderna venčanja fleksibilna, pa se dešava da mladoženje dođu u starkama, a mlade u plavim venčanicama. Bilo kog stila da ste pristalica obratite pažnju da sve bude u skladu i ipak budite umereniji, jer su na venčanju i Vaši roditelji koji Vas žele videti u najboljem izdanju.

Pratite trend, ali neka Vam odelo ne predstavlja smetnju, nađite odgovarajući model i veličinu.

Spisak radnji koje u ponudi imaju muška odela za venčanje možete pogledati na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/muska-odela/

Uz pravo muško odelo za venčanje budite savršen pratilac Vašoj izabranici i uživajte!

Ознаке: , , , ,

28. фебруара 2015. Modni stilovi