Koje su frizure za venčanje u trendu?

Bliži se dan venčanja, izabrale ste venčanicu, sada na red dolazi ništa manje bitna frizura. Od kako je sveta i žena, kosa je nešto što okupira žensku misao.  Iako je izbor frizure za venčanje stvar ličnog stila, mi ćemo Vam dati nekoliko saveta, koji Vam mogu pomoći da se odlučite. I ništa ne brinite, tu su generalne probe kod frizera, na koje možete otići pre nego što se definitivno odlučite za frizuru za venčanje.

Kako izabrati frizuru za venčanje?

Ponekad nije lako odlučiti se za jednu frizuru za venčanje, a da je u trendu. Pogledajte što više sajtova. Dobro mesto za odabir lepe, moderne frizure za venčanje je Pinterest. Pregledajte fotografije, a zatim možete odneti frizeru nekoliko slika željenih frizura za venčanje. Prilikom odabira frizure za venčanje vodite računa o dužini kose, modelu venčanice, vašoj telesnoj građi, obliku glave…

Trendi frizure za venčanje

Ove godine i dalje su u trendu pletenice, punđe, frizure sa cvetovima u kosi, a sve više je u trendu frizura za venčanje iz tridesetih godina prošlog veka, tzv. retro frizura.

15-Gorgeous-Braided-Hairstyles-Perfect

Pletenice

Pletenice su i dalje na tronu. Ukoliko niste ljubitelj sasvim puštene kose i punđe su za Vas prestroge, onda je odličan izbor za frizuru za venčanje pletenica. Pletenice mogu biti razbarušene, ili kao detalj na punđi. One same po sebi su modni detalj, pa ne preterujte sa ukrasima. Ukoliko želite postići romantičan look, pletenice spojene u jednu veliku su savršene za to.

Puštena kosa

Imate dugu kosu i mislite da je lako izabrati savršenu frizuru za venčanje. Ali tek tad se dolazi do teškoća. Ove godine u trendu su frizure sa blagim talasima i jednim velikim cvetom u kosi, čime postižete prirodan izgled. Sve više su u trendu i retro frizure za venčanje. Ovakav izgled postiže se uz pomoć čipkane trake, šnalica ili rajfa za kosu. Takvu frizuru prati porcelanski ten i intenzivan ruž.

Punđa

Punđe nikad ne izlaze iz mode. Da li ćete odabrati zaglađenu na vrhu glave ili opušteniju nisku punđu stvar je ukusa. Punđa samo deluje klasično, ali nju detaljima poput cveća ili raznih ukrasa za kosu možete učiniti jedinstvenom i neobičnom. Ove godine kad su u pitanju frizure za venčanje u trendu su nisko vezane punđe. Takva frizura simbol je ženstvenosti i romantične nežnosti.

wedding-hairstyles-updos-5

Frizure za kratku kosu

Imate kratku kosu i mislite da je izbor frizura veoma sužen. E, upravo kratka kosa zahteva više pažnje. Ideja je mnogo, pa zavisi da li je u pitanj bob, boyis kratka kosa ili sa istaknutim jednim pramenom. Možete se odlučiti ili za zalizani izgled ili za glamurozne lokne. Za svežiji izgled možete izvući pramenove.

wedding-short-hair-style

Bilo za koju frizuru da se odlučite idite na generalnu probu kako biste videli da li je to ta frizura za venčanje kakvu ste zamislili. Iznesite svoje ideje frizeru, kako bi dobili savršenu frizuru za venčanje.

Spisak salona lepote, gde možete pronaći savršenu frizuru za venčanje, možete pogledati na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/saloni-lepote/

Budite u trendu sa Vašom frizurom za venčanje i zablistajte poput diva!

Ознаке: , , , ,

26. фебруара 2015. Frizura