Mladoženja od stila

Veliki značaj kad je reč o venčanju, pridaje se mladi i njenoj venčanici. Ali šta je sa mladoženjom? Svakako ne treba potisnuti u drugi plan mladoženjino odelo. Mi ćemo dati nekoliko predloga mladoženjama kako da izaberu pravo odelo za sebe i budu mladoženje od stila.

Odelo predstavlja statusni simbol muškarca. Ove godine u trendu su malo kraći sakoi. Bilo da je sako kupljen, iznajmljen ili krojen po meri, po nekoj tradiciji odelo mladoženje sadrži sako, pantalone, košulju i kravatu ili leptir mašnu.

Crna boja, odnosno, crno odelo, Vašem stilu doneće notu elegancije i prefinjenosti. Ove godine u trendu su crna klasična odela sa reverima.

Boju odela najbolje bi bilo uskladiti sa celokupnim venčanjem ili bojom venčanice. No, ono što je najbitnije kako biste odista bili mladoženja od stila jeste da se lepo osećete u njemu. Takođe, odelo treba uskladiti sa Vašom građom. Ukoliko ste nižeg rasta izbegavajte sakoe sa velikim reverima, jer će Vas to dodatno smanjiti.

2015-High-Quality-Fashion-Men-Suit-New-Arrival-Men-Blazer-Business-Men-s-Slim-Clothing-Suit

Ukoliko, pak, smatrate da je crna boja odela prestroga, možete se odlučiti za svetlije nijanse poput sive ili bež. Uz ovakva odela kombinujte belu košulju i kravatu ili leptir mašnu. Sivo odelo i dezenirana kravata mogu učiniti Vaš stil posebnim. Kravata može sadržati u sebi boju odela, ali i neku drugu koja će dati poseban pečat Vašem stilu.

Mada su kravate popularnije, ako ste malo slobodnijeg duha, želite biti originalni, odaberite leptir mašnu. Sa njima je moguće dosta improvizovati. Mladoženja može nositi leptir mašnu u opuštenijoj varijanti ili uz klasičan smoking. Svakako će leptir mašna dati lični pečat.

10542882_1484233171828797_5122156180370875965_n

Kada je reč o košuljama najbitnije je da materijal bude kvalitetan, pravi pamuk je dobar izbor. Košulje mogu biti klasične ili ležernije, sa jednorednim ili dvorednim kopčanjem. Sve je stvar ukusa.

Kolekcije 2015.

Dior Homme kolekcija za 2015. prikazuje mešavinu boemskog i elegantnog. Odela klasičnog kroja inspirisana su morskim detaljima. Boje koje dominiraju su teget i siva, reveri su uzani, a pantalone ravnog kroja. Budite mladoženja od stila uz odelo iz Dior kolekcije.

Kao još jedan predlog izdvajamo kolekciju Jacobs. Jacobs je na nov način predstavio eleganciju pedesetih godina prošlog veka. Boja odela je egzotična pastelna. Ukoliko želite pomalo gangserski izgled, izgled retro mladića koji odlazi u kazino i ispija pića onda je kolekcija Jacobs 2015. idealan izbor.

Men-Suit-Fashion-2015-1

Spisak radnji koje u ponudi imaju muška odela za venčanje možete pogledati na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/muska-odela/

Budite mladoženja od stila, odaberite model po Vašoj meri i opustite se!

Ознаке: , , ,

28. јуна 2015. Modni stilovi