Najbolje jesenje destinacije za medeni mesec

Veliki broj venčanja dešava se u jesen. Pored toga što je jesen idealan period za venčanja savršen je i za bračna putovanja. Kišni dani, vetar, sve je to razlog da se pobegne na neku prelepu, opuštajuću destinaciju za venčanje. Medeni mesec je zapravo uvod u bračni život. Nakon venčanja upustite se u nezaboravnu i romantičnu avanturu sa svojim partnerom. Mi ćemo Vam predložiti neke destinacije za Vaš jesenji medeni mesec, a na Vama je da se opustite i uživate.

Madrid

Ukoliko želite nezaboravan medeni mesec, posetite Madrid. Grad koji nikada ne spava, grad plesa i muzike. Probajte ukusna jela tradicionalne španske kuhinje, posetite istorijske znamenitosti, plešite flamenko, idite u kupovinu. Jednostavno uživajte u svim čarima koje ima da vam pruži ovaj grad. Uzbudljiv, dinamičan medeni mesec vam je zagarantovan.

Madrid-City-at-Night

Moskva

Moskva je glavni grad Rusije i jedan od najstarijih gradova Evrope. Ako ste ljubitelji zabave i dobrog provoda, onda je Moskva pravi grad za vas. U Tverskoj ulici je veliki broj klubova gde se možete fantastično provesti. Obiđite Cvetni trg, Kremlj, Boljšoj teatr, Katedralu Hrista Spasitelja. Tu je mnoštvo restorana, butika i kazina koji će vaš medeni mesec učiniti savršenim. Ali znajte i da je Moskva jedan od najskupljih gradova, pa pripremite džep.

kremlj-i-crkva

London

Grad luksuza, glamura, romantike i istorije.  Fascinantna arhitektura, brojne legende, kraljevske palate, savremeni pabovi, lepota pred kojom se zanemi. London je bogat istorijom, ali diktira i modne trendove. Šetnjom kroz nekoliko ulica proći ćete kroz čitave vekove i razne kontinente. Bogat kulturni život, pozorište, muzika vrhunskog nivoa, kao i prefinjena internacionalna kultura oduševiće vas. Dopustite ovom gradu da vas zavede svojom magijom.

Provansa

Romantične duše nek provedu svoj jesenji medeni mesec u Provansi. Prva asocijacija kada kažemo Provansa jesu predivna polja lavande, maslinjaci i vinogradi, kao i opojni mirisi začinskog bilja. Mnogima je Provansa bila izvor inspiracije. Van Gog i Pikaso bili su očarani pejzažžima i svetlošću koje pruža Provansa.  Provedite romantične noći sa svojim dragim/dragom uz zalazak sunca u Provansi.

207722_214015371944602_100000084235695_859871_7675365_n

Njujork

Grad koji živi „punim plućima“, prepun posetilaca je grad Njujork. Kao jedan od najvećih gradova sveta, Njujork je grad muzeja, galerija, korporacija. Ko jednom dođe u ovaj grad izgubi želju da ga napusti.

Na sajtu Super venčanje pogledajte spisak turističkih agencija:

http://supervencanje.com/kategorije/turisticke-agencije/

Uživajte u izabranoj destinaciji za medeni mesec!

Ознаке: , , ,

20. октобра 2015. Organizacija venčanja