Pet nedelja nege pred venčanje

San svake mlade je savršena, blistava koža. U nekom savršenom svetu svi bismo posvetili dovoljno vremena lepoti. Uravnotežena ishrana, dovoljno sna i uz to slobodno vreme za relaksiranje želja je mnogih, međutim, stvarnost je drugačija. Brz način života, nedovoljno sna, loša ishrana, utiču na kvalitet našeg života, što se najviše odrazi na našu kožu. Ako je ovo slučaj i sa vama, ne gubite nadu. Daćemo Vam nekoliko korisnih saveta kako da za pet nedelja pripremite svoju kožu za venčanje. Uz ove savete pružićete Vašoj koži savršenu negu pre venčanja.

Prva nedelja

Važno je u prvoj nedelji nege Vaše kože usredsrediti se na aktivaciju dubljih slojeva kože. Kako biste dobili sjajan ten za Vaše venčanje, morate najpre stvoriti osnovu za dalju negu. Koristite kapsule za lice. One će osvežii osnovne slojeve kože i stvoriti savršenu podlogu za negu. Tretman nastavite kod kuće hranljivim serumima.

8684671

Druga nedelja

Za mnoge mlade pred venčanje bitno je da nemaju tamne kolutove ispod očiju. Kako bi Vaše oči na venčanju došle do izražaja posvetite pažnju predelu oko očiju. Svako veče čistite losionom predeo oko očiju. Samo budite obazrivi jer je koža u tom predelu veoma osetljiva. Neka Vaše oči sijaju na venčanju.

21-1429618248-12-skin-care-freckles

Treća nedelja

Treća nedelja je pravo vreme da se posvetite telu. Često se previše fokusiramo na lice, pa zanemarimo ostale delove tela. Tretman započnite u salonu, pa nastavite kod kuće. Ovim tretmanom uklonićete mrtve ćelije kože, potom nanesite ulje koje će nahraniti Vašu kožu. Ponavljajte ovaj postupak i dobićete trajno glatku, meku i gipku kožu tela. Spremite se celokupno za venčanje.

11081117_1554380421480738_3417417961836453913_n

Četvrta nedelja

Sada ulazite u drugu polovinu, na pola puta ste do savršeno pripremljene kože za Vaš dan. Ovo je nedelja pre venčanja. Sve što je potrebno jeste da održite status kvo režima Vaše dosadašnje nege. Koristite blage pilinge za kožu, čistite lice svako jutro i veče. Ono što je takođe, jako bitno jeste da pijete dosta tečnosti, redovno trenirate i balansirate ishranu.

Peta nedelja

Peta nedelja je nedelja Vašeg venčanja. Ostaje vam da pripremite spoljašnje slojeve kože. Negujte prste ruku i nogu. Sad koristite određene kreme za hidrataciju,kao i kremu za zanoktice. Idite na masažu toplim kamenjem čime ćete pojačati cirkulaciju krvi. Potom uradite manikir i uživajte.

pre-wedding-Skin-Care-1

Kada ste pripremili kožu za venčanje male su šanse da Vas neki mitiser može iznenaditi. Krenite na vreme sa negom i što je najvažnije izbegnite stres.

Postoji veliki broj salona lepote gde Vam profesionalci mogu dati savršene savete i pružiti negu kože.

Na sajtu Super venčanje pronađite spisak salona lepote:

http://supervencanje.com/kategorije/saloni-lepote/

Neka Vam koža blista na dan venčanja!

Ознаке: , , ,

30. октобра 2015. Šminka