Romantične torte za venčanje

Ono bez čega se ne može zamisliti venčanje jeste i mladenačka torta. Trenutak kada mladenačku tortu iznose posebno ostaje u sećanju. Zato je bitno da se potrudite oko njenog izgleda.

Svako venčanje je na neki način posebno i romantično, pa tako i torte za venčanje. Kao što znamo, po tradiciji, kao detalj na torti često se nalazi figura mlade i mladoženje, kao znak zajedništva muškarca i žene. Ali zašto da uvek bude tradicionalno. Vaša torta može biti romantična, a uz moderne detalje poput mašnica i leptirića.

Torta za venčanje bez detalja i šara je prosto nezamisliva. Leptiri kao detalji na torti oživeće je i učiniti je impozantnom. Leptir se može naći na vrhu torte ili možete staviti više malih leptira koji se prelivaju sa sprata na sprat. Izbor je na Vama. Leptiri na torti posebno su dobri kad su u pitanju prolećna ili letnja venčanja. Ovakve torte posebno će privući mališane, ali i odrasli neće ostati ravnodušni. Vratite se bar nakratko u detinjstvo.

c50f0bf74094845791ef6c7d581d3def

11703355_1595083507410429_8360471620722232685_n

Drugi način da ukrasite Vašu tortu jesu mašnice. Boju mašnica kombinujte sa ostatkom torte. Ukoliko je Vaša torta bela ili bež najbolje bi bilo da mašnice budu jarke boje, kako bi istakle lepotu torte.  A ako je torta tamnije boje, svetlije mašne uneće dozu elegancije i prefinjenosti. Istovremeno dobijate i modernu i romantičnu, bajkovitu tortu. Ne plašite se da spojite nespojivo, različiti koloriti dobro ukomšponovani biće pun pogodak. Torte s mašnicama idu uz svaku temu venčanja. Bela, ružičasta, srebrna, to su boje koje Vam preporučujemo.

b0d5fe4f1355fa120f547aab58608015

Ukoliko želite da Vaša torta ostavi poseban utisak, dobar izbor su torte ispisane ljubavnim porukama. Torta ispisana romantičnim ljubavnim stihovima biće autentična, originalna.  Stihovi neke balade, reči koje podsećaju na neke posebne trenutke mogu se naći na Vašoj torti. Kako biste torti dali lični pečat,ispišite bračne zavete na njoj.

torte

Mogućnosti je mnogo, a mi smo Vam dali nekoliko predloga kao inspiraciju. Inspirišite se i napravite malo remek-delo.

Bilo da je okrugla, četvrtasta ili u obliku srca, svaka torta priča je za sebe. Učinite da torta liči na Vas.

Na sajtu Supervenčanje pogledajte spisak poslastičarnica:

http://supervencanje.com/kategorije/torte/

Uživajte u svakom zalogaju!

Ознаке: , , ,

21. септембра 2015. Torte za venčanje