Sajmovi venčanja

Sajam venčanja je manifestacija koja se širom Zemlje odvija više puta u toku godine. Venčanje je za svakog poseban dogadjaj koji iziskuje posebnu pažnju, ali često unosi i tenziju. Ukoliko planirate venčanje i još niste osmislili kako bi ono izgledalo, savetujemo Vam da posetite neki od sajmova venčanja. Sajam venčanja predstavlja savršeno mesto gde možete:

  • Pronaći aktuelne venčanice baš po Vašoj meri i ukusu
  • Videti radove mnogih fotografa
  • Pogledati dekoraciju uživo
  • Probati ukusne svadbene torte
  • Izabrati cipele za venčanje
  • Prisustvovati revijama venčanica mnogih salona
  • Dobiti neki sajamski popust
  • Ili se, čak, venčati

Na sajmovima venčanja posetioci mogu na jednom mestu videti veliki broj proizvoda i usluga za organizaciju svadbe- od venčanica, burmi, odela, dekoracije, pa preko fotografa, muzičkih bendova do svadbenih torti. Svake godine su kriterijumi sve veći, pa se organizatori sajmova venčanja trude da na što kreativniji način organizuju sajam, počevši i od samog naziva manifestacije poput Imagine your wedding.

wedding-fair-collage

Centralno mesto prilikom venčanja često zauzima odabir venčanice. Pa ukoliko još niste pronašli svoj model posetite sajmove venčanja i pogledajte modele uživo na prelepim devojkama. Događa se da se na sajmu venčanja održi Revija poznatih na kojoj mnoge poznate ličnosti prošetaju u različitim modelima venčanica i odela, različitih stilova, ali i za svačiji budžet.

Na sajmovima venčanja pojavljuju se i matičari, pa na licu mesta možete zakazati datum Vašeg venčanja. Opštine uglavnom podržavaju ovakve manifestacije i smatraju da su to lepi događaji, kojih treba imati što više.

Nekad sajam venčanja može biti inspiracija mladićima da upravo tu zaprose svoju izabranicu, kao što je to učinio i jedan mladić na sajmu venčanja u Kragujevcu. Mladić je navodno doveo dugogodišnju devojku da isproba venčanicu i tom prilikom je „na prepad“ pitao da se uda za njega. Zaista je, eto, sve moguće na sajmu venčanja.

VintageWeddingFair

Ove godine u našoj zemlji održani su sajmovi venčanja u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu…

U Novom Sadu održan je sajam venčanja „Imagine your wedding“ 31. januara i 1. februara u Svečanom salonu novosadskog SPENS-a. Na jednom mestu posetioci su mogli videti okupljene salone venčanica, zlatare, cvećare, poslastičarnice. Takođe, na sajmu venčanja posetioci su mogli upoznati mnoge fotografe i njihov rad, kao i snimatelje i muzičke bendove.

Budući mladenci su ove godine imali priliku i u hotelu Hajat 13, 14. i 15. februara da na jednom mestu pogledaju i izaberu sve za svoje venčanje. Brojni izlagači predstavili su svoje proizvode i usluge, a tradicionalno je održana i Revija poznatih, na kojoj su modnom pistom prošetale javne ličnosti.

Takođe, na Dan zaljubljenih održan je sajam venčanja u gradu Valjevu. Tradicionalno su na sajmu venčanja okupljeni oni koji obavljaju različite delatnosti neophodne za organizaciju venčanja. Na kraju manifestacije, organizatori venčanja izneli su ideju da postoji mogućnost da u nekoj od narednih godina kao deo sajma venčanja bude održan mini sajam posvećen bebama.

Sajmova je mnogo u toku godine. Informišite se na vreme i posetite  jedan od sajmova venčanja, jer će Vam sigurno pomoći pri izboru.

Na sajtu Supervenčanje možete pronaći na jednom mestu sve što Vam je neophodno za Vaš najlepši dan:

http://www.supervencanje.com/

Posetite sajmove  venčanja, dobro se zabavite i izaberite najbolje za sebe!