Savršena bež venčanica

Venčanica ako nije bela, nije venčanica. Prosto negde kao da je stavljen znak jednakosti između bele boje i venčanice. Neke mlade su pristalice ovoga, dok druge smatraju da je bela previše bela i tradicionalna. Ukoliko ne želite da obučete belu venčanicu, a ipak želite da zadržite romantičan izgled i malo tradicije, venčanica u bež boji je savršen izbor za vas.

bez ven

Tradicija

Bela boja u zapadnjačkoj kulturi i kod nas predstavlja simbol nevinosti i čistote. Nekada se podrazumevalo da je mlada nevina i stoga je i venčanica bila bele boje. Druge boje venčanice bile su namenjene ostalim. Danas u savremeno doba to više nije slučaj. Boja venčanice više je stvar ukusa nego čuvanja tradicije. Sve češće se mlade opredeljuju za druge boje venčanice ili detalje u drugoj boji.

Predivna mlada u venčanici bež boje

Ukoliko ne želite u potpunosti da odstupate od tradicije, idealna je venčanica boje šampanjca. Još ako je pritom dekoracija Vašeg venčanja u boji šampanjca, takva venčanica biće pravi izbor. Boja šampanjca uneće notu prefinjenosti i elegancije u Vaš izgled. Danas je veliki izbor venčanica bež boje. Pa tako možete naći bež venčanice sa savršenom čipkom i kamenčićima ili kristalima po njoj. U salonima venčanica možete pronaći venčanice u bež boji malo čvršćeg kroja ili lepršave, debljeg materijala ili tanje. Na Vama je samo da odaberete.

vencanica

Zlatne cipelice i nakit

Kako biste izbegle monoton izgled neka Vaše cipele i nakit ne budu iste boje kao i venčanica. Uz bež venčanicu najbolje pristaju cipelice zlatne boje. Takođe, Vaš nakit može biti zlatan. Samo vodite računa sa detaljima kako ne biste izgledale prekičasto. Ynate već ylatno modno pravilo- Nikada ne stavljajte sva tri komada nakita na sebe, jer nekad je manje više. Od ukrasa za kosu možete izabrati tijaru ili neku zanimljivu ukosnicu zlatne boje.

gold-wedding-shoes.original

Bidermajer

I kao važan detalj tu je i bidermajer, koji može kao i Vaša venčanica biti bež boje ili neke druge, jače boje. Budući da je bež boja svedena možete sebi dati slobodu da izaberete bidermajer u nekoj smelijoj boji.

Da li će Vaša venčanica biti u beloj ili bež boji nek odluči Vaša intuicija i duh.

Na sajtu Supervenčanje možete pronaći spisak salona venčanica:

http://www.supervencanje.com/kategorije/vencanice/

Budite odvažne, smele i drugačije!