Spektakularne venčanice slavnih princeza

Venčanice su nešto što uvek posebno zaokuplja pažnju mladi. Čitava fama podiže se oko toga. Gotovo nijedna mlada ne može ostati ravnodušna pred raskošnim venčanicama princeza. I odista, ima nešto posebno, mistično, elegantno u vezi sa princezama, njihovim venčanjima i izabranim haljinama. Oduvek je raskoš, luksuz i sjaj dvoraca i palata privlačio ljudsko oko. Pa, tako sa venčanica divnih princeza ne možemo odvojiti oko. Nakon venčanja, venčanice ostaju zauvek u sećanju.

Zato smo izabrali da Vam predstavimo neke od najlepših venčanica stvarnih princeza.

Običaj je odvajkada da mlada „krije“ svoju venčanicu, ali da sakrije gde je kupljena ili dizajnirana, to jedino može… princeza. Kejt Midlton, do poslednjeg trenutka držala je javnost u neizvesnosti.

img-kate-middleton-wedding-dress_075548914142

Posle višemesečnog iščekivanja saznajemo da je predivnu venčanicu Kejt Midlton dizajnirala Sara Barton,kreatorka iz modne kuće „ Aleksandar MekKvin“. Ženstvena i šarmantna, Kejt Midlton, zaludela je svet svojim venčanjem i venčanicom. Elegantno obučena, pokupila je simpatije mnogih širom sveta. Njenoj dizajnerki Sari bilo je potrebno nekoliko meseci da stvori ovo umetničko delo, čija je cena oko 400.000 dolara. Kejtina venčanica imala je šlep, ramena su pokrivena čipkom. Venčanica je tako krojena da istakne uski struk princeze, a tek od kukova se širi, sa dugim šlepom pozadi.

Sa haljinom u viktorijanskom stilu udala se princeza Dajana 1981. za princa Čarlsa.  Sa predugim šlepovima i pufnastim rukavima, sasvim je sigurno da je venčanica ove princeze obeležila istoriju. U to vreme mnoge mlade poželele su da makar na tren obuku tu haljinu. Mada nikad prava cena nije saznata, pretpostavka je da je venčanica koštala oko 12 miliona dolara.

Kada je objavljeno da se predivna Grejs Keli udaje za Princa od Monaka, svi su s nestrpljenjem čekali da ugledaju venčanicu koju će mllada princeza poneti na dan venčanja. U svedenoj, ali elegantnoj venčanici sa dugim velom, mlada Grejs ostavila je mnoge bez daha. Njena venčanica koštala je oko 65 000 dolara.

 princess-grace

I švedska princeza Sofia nosila je venčanicu domaćeg dizajnera. Graciozna u čipkanoj venčanici, koja podseća na venčanicu Kejt Midlton, Sofia je izgledala božanstveno.

main.original.585x0

Leticija Ortiz, princeza Austrije, odlučila se za kreaciju španskog dizajnera Manuela Pertegaza. Leticija je na venčanju imala savršenu, belu venčanicu čiji je šlep bio dugačak. Na glavi je nosila tijaru kraljice Sofije.

25

Uvek će venčanja i venčanice princeza privlačiti pažnju i ostavljati bez teksta.

Na sajtu Supervenčanje pogledajte spisak salona venčanica:

http://supervencanje.com/kategorije/vencanice/

Uživajte gledajući fotografije prelepih venčanica princeza!

Ознаке: , , , ,

17. септембра 2015. Venčanice Srbija