Ukrasne flaše za originalnu dekoraciju venčanja

Dekoracija venčanja je zahtevan, ali i krativan posao. Većina mladenaca želi da njihovo venčanje bude unikat, kako po njihovom stajlingu tako i po dekoraciji prostora. Leto sa sobom donosi dobru zabavu i raspoloženje, pa tako letnje venčanje treba da bude veselo i po svemu neobično.

Ukoliko želite da Vaše venčanje bude originalno i posebno neke stvari možete da uradite i sami. To će povoljno uticati i na Vaš budžet. Dekoracija je ta koja Vam ostavlja prostor da pokažete svoju kreativnost i maštu. Međutim, ako nemate vremena, a ni dovoljno inspiracije, slobodno se obratite stručnjacima.

Kad je dekoracija u pitanju, postoji veliki broj mogućnosti za improvizaciju, npr. viseći elementi, ukrasne flaše, zanimljivi natpisi na flašicama… Mi smo u ovom tekstu odlučili da Vam predstavimo kako to izgleda venčanje kada je dekoracioni element ukrasna flaša.

beautiful-wine-bottles-centerpieces-for-any-table-hometshetics

Ukrasne staklene flaše

Ukoliko volite staklene predmete, ukrasite Vaše venčanje staklenim flašama različitog oblika i boja. Lepo dekorisane vinske flaše ili neke druge zanimljive flaše mogu postati sastavni deo Vaše dekoracije. Flaše od vina, viskija, ili votke možete obojiti u crno i po njima iscrtati npr. vaše portrete ili pak ispisati neki romantični citat ili smešnu poruku. Takođe, staklene flaše možete ispuniti cvećem, pogotovu kad je reč o letnjem venčanju.

10d952fc709ab510b847de2319dba70b

U flaše možete i sipati prah zlatne ili srebrne boje, ili na staklenu flašu možete zalepiti zanimljive fotografije s putovanja ili nekih bitnih događaja za Vas.

Dekupaž tehnika

Odlična ideja za ukrašavanje flaša kao originalni dekoracioni element venčanja jeste i dekupaž. Dekupaž je tehnika uz pomoć koje možete savršeno dekorisati svoje staklene flaše. Suština dekupaža je u isecanju i kombinovanju delova papira, njihovom lepljenju na obojenu ili specijalno pripremljenu površinu i lakiranju. Retro duh se vraća sa dekupažom i to na drvene, staklene ili  metalne prdemete.

Uzmite flašu i papir sa motivom koji želite i pokrenite čaroliju.

Trendy-Bride-Red-Tomball-Texas-Real-Wedding-8

Savet je da pronađete stare flaše i ukrasite Vaše venčanje na interesantan način.

Fotografije sa venčanja će biti dokaz kako uz malo mašte i truda možete od Vašeg venčanja napraviti spektakl i učiniti da ono postane originalno i nezaboravno.

Spisak mesta gde možete pogledati dekoraciju vidite na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/dekoracija-i-oprema/

Zabavite se dekorišući Vaše venčanje sami ili uz pomoć profesionalaca!