Vesele fotografije venčanja

Ukoliko volite fotografije i nastojite da svaki poseban trenutak u životu zabeležite, venčanje je idealno da organizujete photo shoothing. Važno je pamtiti bitne trenutke u životu, pa su foto albumi idealni da nas iznova podsete na dan našeg venčanja.

Fotografije venčanja su riznice našeg sećanja. Posle izvesnog perioda od toga dana pokazivaćemo deci i unucima fotografije sa venčanja i ponovo se nasmejati iz dubine duše i probuditi lepe uspomene.

Govorili smo u prethodnim postovima kako pronaći dobrog fotografa. I, zaista, pravi fotograf para vredi. U skladu sa vašim stilom izaberite fotografa, opustite se i uz zajedničke kreativne ideje napravite od Vaših fotografija pravo, malo, umetničko delo.

Danas je sve manje krutih fotografija sa klasičnim poziranjem fotografu. Mladenci su sve  kreativniji, pa su rezultat toga originalne, vesele fotografije venčanja.

Photo booth kabine za vesele fotografije venčanja

Klasično poziranje je previše dosadno za Vas, želite spontane i zanimljive fotografije. Danas su se ponovo na tron vratile kabine za fotografisanje, koje smo mogli videti u filmovima. Taj novi i neobičan način fotografisanja zove se Photo Booth.

Photo Booth kabine za fotografisanje pružaju mogućnost da Vaše fotografije postanu pravi spektakl. Ovo može biti posebno zanimljivo mlađim gostima venčanja. Starija populacija je još za tradicionalno, klasično poziranje. Ali, naravno, uz pravog fotografa svačiji ukus biće zadovoljen.

Copyright-Andy-Mac-Photography-for-website..-5

Kako izgleda photo booth kabina za fotografisanje?

Unutar kabine smeštena je klupa za jednu ili više osoba. Kabinu možete zatvoriti zavesom i pustiti mašti na volju. Sami odaberite lokaciju gde želite da bude kabina i krenite sa fotografisanjem. Kabina je vrlo jednostavna za upotrebu, pa ćete sa lakoćom napraviti vesele fotografije.

Na tuch screen ekranu postoji ikona na koju kliknete da biste pokrenuli odbrojavanje. I za nekoliko sekundi-škljoc i napravili ste četiri fotografije za redom. Potom odaberete filter u crno-beloj ili sephia boji.

Fotografije možete, ukoliko želite, pre nego ih odštampate podeliti na Facebook. Uzmite Vaše fotografije i dodatno se oraspoložite gledajući sve te vesele fotografije.

Rekviziti za fotografisanje

Još jedna dobra strana je mogućnost korišćenja ludih rekvizita za fotografisanje. Od rekvizita možete upotrebiti lule, naočare, kape, šešire, maske… Sve će to doprineti još luđoj zabavi. Dobićete vesele fotografije sa venčanja koje ćete rado čuvati.

„Open air“ Photo Booth

„Open air“ Photo booth je moderniji photo booth. Nema kabinu, pa se fotografisanje izvodi na otvorenom, uz mogućnost odabira rekvizita, ali i pozadine za fotografisanje.

Međutim, ako ipak verujete samo u dobru ruku i oštro oko fotografa i za to postoji rešenje. Odaberite fotografa shodno Vašim željama i napravite najveselije fotografije Vašeg venčanja.

10313749_1495478980704216_223822530224979156_n

Foto studio M Beograd, koga čini tim specijalizovanih stručnjaka iz oblasti fotografije, video produkcije i montaže pomoći će Vam u ostvarenju vaših želja, zabeležiće Vaše trenutke na najsavremeniji način. Garancije kvaliteta uz Vašu saradnju na obostrano zadovoljstvo biće zabeležene najsavremenijom opremom, uz dodatke koje koriste kao što su steady cam( stedi kem) namenjen stabilizaciji slike u pokretu( isti efekat koji koriste u Hollywood-u, a koji se koristi za snimanje filmova). Stručnjaci foto studio M će od vaših fotografija i video materijala napraviti spot koji može biti jednak filmu vrhunske produkcije i na najbolji način prezentovati Vaše bitne dogadjaje.

Spisak fotografa možete pogledati na sajtu Supervenčanje:

http://www.supervencanje.com/kategorije/fotografi/

Uz vesele fotografije venčanja, veselite se i nakon Vašeg divnog dana!